Bekroonde acteur Mads Mikkelsen schittert in nieuwe korte film ‘Le Fantôme’

28-10-2016

Mads Mikkelsen is de ster van de nieuwe korte dramafilm ‘Le Fantôme’, gemaakt als onderdeel van de marketingcampagne voor de nieuwe Ford Edge SUV. Mikkelsen is ook te zien in de nieuwe film Doctor Strange en de nog te verschijnen film Rogue One: A Star Wars Story.Le Fantôme is bedacht door GTB (Global Team Blue – Wereldwijd WPP-kantoor van Ford) en is voor Ford geproduceerd door RSA Films. In de film achtervolgt Mikkelsen een stel dat een nieuw leven begint onder een getuigenbeschermingsprogramma. De film is opgenomen op locatie in Kroatië. Actrice Barbara Steele, die in de jaren '60 bekend werd met gotische horrorfilms, speelt tevens een belangrijke rol. De regisseur is Jake Scott, die onder andere bekend is geworden met Welcome to the Rileys, en muziekvideo’s voor The Rolling Stones, Radiohead en R.E.M.

“Om het ware karakter van onze nieuwe Ford Edge, onze meest toonaangevende SUV in Europa, te vertegenwoordigen, is de korte film Le Fantôme volgens de hoogste normen geproduceerd. Mads Mikkelsen en Jake Scott waren voor de hand liggende keuzes om een cinematische ervaring te creëren die net zo verfijnd en aantrekkelijk is als de auto zelf”, aldus Roelant de Waard, Vice President van Marketing, Sales & Service bij Ford Europa.

“Het was een waar genoegen om te helpen bij de introductie van de nieuwe Ford Edge en deel uit te mogen maken van zo’n spannende campagne. Het is een prachtige auto die een prachtige film verdient. Ik hoop dat ze beide in de smaak vallen”, aldus Mads Mikkelsen.

Le Fantôme is de komende weken op televisie en in bioscopen in heel Europa te zien. Maar de film is ook al te bekijken op het YouTube-kanaal van Ford Nederland.

De nieuwe Ford Edge SUV kan vanaf heden worden besteld.

Lees verder op fordmediacenter.nl.

 Deel dit bericht

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws