Lager brandstofverbruik Mondeo, S-MAX en Galaxy

10-8-2016

15 juli 2016 - Ford heeft de populaire Mondeo, S-MAX en Galaxy opgewaardeerd, resulterend in een lager brandstofverbruik en een verminderde CO2-emissie waardoor de gebruikskosten afnemen.

Ford-ingenieurs hebben de software van de motor van de Mondeo, de S-MAX en de Galaxy aangedreven door Fords 150 pk of 180 pk 2.0-liter TDCi-dieselmotoren met de PowerShift automatische zesversnellingsbak en voorwielaandrijving verfijnd. Deze upgrade resulteert in een CO2-reductie van maximaal 7%.


Verfijnde SYNC 3 technologie
Daarnaast zijn Ford Mondeo, S-MAX en Galaxy, evenals de Ford Mustang, nu leverbaar met het nieuwe SYNC 3 communicatie- en entertainmentsysteem. SYNC 3 levert betere prestaties, kent vereenvoudigde opdrachten en ondersteunt vijf toegevoegde talen. Door simpelweg een knop te bedienen en te zeggen: “Ik wil koffie,” “Ik heb benzine nodig,” en “Ik zoek een parkeerplaats,” kunnen automobilisten gemakkelijk dichtbij zijnde cafés, benzinestations of parkeergarages lokaliseren en treinstations, luchthavens en hotels vinden.


Keyless Entry
Tevens wordt Fords Keyless Entry-technologie nu standaard aangeboden voor populaire Titanium-versies van Mondeo, S-MAX en Galaxy. Keyless Entry betekent dat de portieren vanzelf openen als de bestuurder, met sleutel, in de buurt komt van de auto.

Onze Ford modellen

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws