• Houd uw bedrijfswagen in topconditie

  Iedere dag staat hij voor je klaar: jouw prachtige Ford bedrijfswagen. De Transit is altijd werknemer van de maand. Zorg er daarom voor dat jouw Ford bedrijfswagen altijd in topconditie is. Dit kan met de Ford Transit Fit Check! Voor slechts € 19,95 worden er vijftien punten gecheckt die het meest onderhevig zijn aan slijtage. Zo weet je tijdig of jouwFord bedrijfswagen klaar is voor de volgende klus.

  Neem contact opTransit Check
 • Een check voor slechts € 19,95

  Als eigenaar van een Ford bedrijfswagen geniet je van de voordelen van het tweejaarlijkse onderhoud. Maar hoe onderhoud je jouw bedrijfswagen tussen de tweejaarlijkse servicebeurten? Dit kan met de Ford Transit Fit Check. Één jaar of 25.000 kilometer na de laatste onderhoudsbeurt kan je de belangrijkste onderdelen voor slechts € 19,95 laten checken. Dit zorgt ervoor dat je hoge vervangingskosten kan voorkomen bij de reguliere tweejaarlijkse onderhoudsbeurt.

  Neem contact opTransit Check •  
 •               

  Klaar voor de volgende klus

                

  Na de Ford Transit Fit Check is jouw bedrijfswagen weer klaar voor het echte werk en kan jouw Ford iedere klus weer aan. Wil je meer informatie over de Transit Fit Check? Neem gerust contact met ons op, zodat wij je kunnen helpen met eventuele vragen over de check van jouw bedrijfswagen. Je kan ook alvast een afspraak inplannen, zodat je zelf kan kiezen wanneer jouw Ford bedrijfswagen gecheckt moet worden.

                 

  ContactBoek een Transit Check